Kort om mobilselskapet PepCall


Historien til PepCall starter tilbake i 2014. Mobilselskapene Tele2 og One Call ble kjøpt opp av Netcom. Sistnevnte, som igjen er eid av TeliaSonera, eier også Chess. På denne måten ble grovt regnet halve Norge mobilkunde i et TeliaSonera-selskap. Telenor har på sin side mobilselskapene Djuice og Talkmore i tillegg til å selge abonnement under eget navn. Da stod Norge igjen med to enorme selskaper som har nesten alle mobilkundene i Norge fordelt på sine underselskaper.

Det var da vi oppdaget det

Da vi sammenlignet abonnementene fra de forskjellige aktørene oppdaget vi raskt noe spesielt. Fjernet du logo, farger og innpakning var abonnementene nesten helt like, uansett aktør. Det var kun minimale forskjeller. Alle selskapene solgte også pakker hvor kundene måtte tippe eget dataforbruk og passe nøye på selv for å unngå stive ekstraregninger.

Derfor ønsket vi å gjøre noe annerledes. Vi lanserte PepCall med et abonnement som automatisk tilpasser seg den bruken man har, slik at man alltid får den datapakken man trenger, uansett om man streamer video en regnfull helg på hytta eller ikke bruker en eneste megabyte.

Nå har vi også lansert faste pakker slik TeliaSonera og Telenor selger - bare litt billigere. Ta gjerne en titt på våre abonnement!


 

PepCall utfordrer duopolet til Telenor og TeliaSonera med billigere, smartere abonnement med lavere priser.

//]]>